Klantentevredenheid ontstaat uit passie en overtuiging


Elke dag beslissen houtbewerkers over de hele wereld voor de aankoop van houtbewerkingsmachines van Felder. Zij worden daardoor niet alleen klanten, maar ook adviseurs voor de perfecte houtbewerking.

We zoeken steeds duurzame samenwerking en afstemming met houtbewerkers uit ambacht, bedrijven en industrie. Deze nauwe samenwerking maakt het ons mogelijk om de behoeften en eisen van de gebruiker op korte termijn in de ontwikkeling van nieuwe machineconcepten op te nemen en met geoptimaliseerde producten het concurrentievermogen van onze klanten te verzekeren.

U werkt ook met een FORMAT-4?


Stuur u ons een foto met uw machine en een kort statement aan referenz@format-4.com en u wordt ons FORMAT-4 boegbeeld voor perfecte houtbewerking!

 

Alfred Buchegger, Buchegger&Beisteiner, Austria


"Dankzij een softwareverbinding kunnen wij inmiddels vanuit alle vestigingen de gegevens online centraal naar de afdeling opdrachtverwerking sturen. Er gaat geen tijd meer verloren, fouten zijn uitgesloten. Sensationeel is ook het feit dat wij de gegevens niet meer extra moeten bewerken en er daarom flexibel en snel orders met hoge prioriteit kunnen voortrekken. Vooral in onze markt is het heel belangrijk om op de individuele wensen van onze klanten met betrekking tot de leveringstijd te kunnen ingaan, en dat is met ons gegevensnetwerk zonder meer mogelijk. Mijn persoonlijke verwachtingen werden voor 100% vervuld. Ik kan me vandaag niet meer voorstellen zonder deze software-oplossing te werken."

 

Christian Jehle, Kappl, Austria


"Met CNC kunnen we nauwkeuriger en sneller materialen verwerken."

 

Tischlerei Christopher Harter, Austria


"Teststukken en instelwerken bij de kantenbewerking vallen volledig weg."

 

Hermann Affenzeller, Austria


"Met mijn perfect 710 heb ik meer tijd om op de individuele wensen van mijn klanten in te gaan."

 

Martin Sponring, Austria


"Mijn Format-4 CNC is op verschillende manieren inzetbaar en is makkelijk te bedienen. Bovendien verliep alles perfect - vanaf de opleiding aan de machine tot het onderhoud."

 

Paulus Eller, Ellbögen, Austria


"Dankzij mijn CNC-machine is de productiviteit in mijn meubelmakerij enorm toegenomen. Ik kan als zelfstandige meubelmaker weer concurreren."

 

Tischlermeister Siegfried & Martin Heubacher, Austria


"Mijn kappa 550 is de beste. Sinds zo'n 18 maanden brengt mijn kappa 550 e-motion perfectie in mijn werk. Het aantal zaagsnedes en paneelzaagsnedes is meer dan gehalveerd."

 

Stefan Silberberger, Wildschönau, Austria


"Mijn CNC biedt me flexibiliteit in elke richting."

 

Hugo Llado, Perfecta Kitchens, Canada


"Voor ons hoogwaardig keukendesign met de beste materialen en van de hoogste kwaliteit qua verwerking en productie hebben we ook de beste machines nodig."

 

Ebeniste Menuisier de la Brune, France


"Ik had de keuze: een nieuwe medewerker aanwerven of mijn machinepark uitbreiden. Ik heb voor Format-4 gekozen en ik heb nooit spijt gehad van deze beslissing."

 

Remi Baujard, Lycée Le Corbusier, France


"De nieuwe machines van Format-4 bieden ons de mogelijkheid om onze studenten optimaal op de toekomst voor te bereiden en hen de nieuwste techniek te leren."

 

Ing. David Cortes, Mexico


"Felder en Format-4 zijn voor mij fantastische partners met machines van uitstekende kwaliteit. Eenvoudige hantering, machinebouw van de bovenste plank en intuïtieve bediening, met mijn Format-4 ben ik efficiënt en concurrentieel."

 

Mr.Tatsuya Mizuno, Japan


“Onze Format-4 is goedkoop, gebruiksvriendelijk en biedt talrijke mogelijkheden qua vorm. Op die manier worden CNC-bewerkingen nog leuker.”

 

Peter and Jon Norris, Peter Norris & Son, UK


"Het is ongelofelijk wat voor mogelijkheden deze machine ons biedt. Wij zijn heel tevreden met Format-4 en met de eerlijke en open omgang van het bedrijf met zijn klanten. Felder is altijd bereikbaar, dat is service van de bovenste plank!"

 

Steve Jewett, Handsie Display, UK


"Format-4 heeft voor ons nieuwe perspectieven geopend. We doen nu het werk van enkele weken in één dag.

 

Firma Kolb & Dieng, Germany


Om mijn bestaan in de toekomst veilig te stellen, heb ik gekozen voor de CNC-techniek. Grotere omzet, betere kwaliteit en meer opbrengst bij een hetzelfde aantal medewerkers heb ik nu dankzij CNC een positieve blik op de toekomst!“

 

Firma Lux Innenausbau, Germany


"Alle beloftes worden nagekomen, het bedieningspaneel is eenvoudig en vanzelfsprekend."

 

Firma Schurer, Germany


"Sinds wij meer dan 2 jaar geleden de instap in de CNC bewerking met Format-4 maakten, ging het gestaag bergop. Ondertussen zijn wij ook m.b.t. kantenbewerking en finish overgeschakeld op Format-4 machines. De prijs-kwaliteitverhouding heeft mij overtuigd. De bekwame advisering en de nazorg, ook na de aankoop, zijn voor mij de doorslaggevende factoren."

 

Jürgen Prasse, Germany


"De machines van Felder hebben alles op zijn kop gezet. We zijn nu niet meer begrensd bij de constructie van vensters en werken sneller, zuiverder en efficiënter."

 

Schreinerei Vogler, Germany


Eerst waren we sceptisch en hebben we veel tijd genomen voor de beslissing voor onze eerste CNC-bewerkingscentrum. Toch overtuigde de raadgeving van de FORMAT-4 medewerkers ons. De complete afwikkeling was zeer betrouwbaar en competent. De machines van FORMAT-4 werden op maat van onze noden gebouwd en bieden ons de juiste flexibiliteit.

 

Hide and Stitch, UK


"Met meer dan 20 jaar ervaring in de meubelbranche en ons hoogwaardige machinepark kunnen wij elk project met enorm hoge standaards uitvoeren, om het even hoe groot het is."

 

Markus Brandstetter, Austria


"Ik ben blij dat wij voor Format-4 gekozen hebben. Dat bespaart ons tijd, geld en stress."

 

Duncans of Grantown, Grantown on Spey, UK


"Dankzij de efficiëntie van de machines en de duidelijk hogere productiviteit kunnen we het beste van het beste aanbieden. Felder is gewoon fantastisch - hoewel we een heel eind van de fabriek in Oostenrijk zijn, waren er nog nooit problemen met de service."

 

Romsey Coaches, Phoenix Bussing, UK


"Deze machine is een droom! De precisie is gewoonweg fantastisch, nabewerkingen zijn niet nodig!"

 

Mark Hill, Mark Hill Carpentry, UK


"We hebben lang gezocht en de producten van heel wat fabrikanten met elkaar vergeleken. De kwaliteit van Format-4 heeft ons ten slotte overtuigd. Wij winnen ongelofelijk veel tijd en na drie jaar zijn de machines nog altijd zo nauwkeurig als op de eerste dag."

 

Kehinde Jolaoso, Folding Sliding Doors, UK


"De x-motion bedieningseenheid is enorm eenvoudig te bedienen en de opslagfunctie is bij bewerkingen die vaker voorkomen zeer handig. Dat is weer tijd gewonnen."

 

Robert Branka, Tischlerei Wohntraum, Austria


"De Format-4 perfect 710 rendeert al vanaf drie lopende meter aan een uitstekende kwaliteit."

 

Edward Williams Furniture, UK


"Onze H08 maakt alles zoveel eenvoudiger - zelfs werken met verschillende hoeken voor complexe projecten worden snel en eenvoudig uitgevoerd. Wij kunnen nu elke opdracht uitvoeren en dat aan de hoogst mogelijke standaard. We zijn onder de indruk van Format-4, ze zijn steeds beschikbaar en de service is echt fantastisch. Het enige wat we moeten doen, is de vraag stellen.

 

Cbros Services, London, UK


"Vooraleer we onze werkplaats met een H50 hadden uitgerust, konden we ons niet voorstellen dat we zo'n grote opdrachten konden verwerken. Nu is niets meer onmogelijk!"

 

Andy, AA Joinery, UK


"De aanvulling van een profit H10 voor onze CNC-machine profit H22 is gewoonweg perfect. Alle werkprocessen lopen nu veel sneller, we kunnen meer opdrachten aannemen en onze machines draaien veel minder lang zonder werkstukken.

 

Lorenz & Markus Utz, Beieren, Duitsland


“De machine werkt uiterst nauwkeurig, proeffrezen is overbodig.”

 

Hartmut, Bram & Tim Lens, The Green Gold, Belgium


“Dankzij de hoge efficiëntie van de machines konden we onze bedrijven en onze klanten topkwaliteit bieden.”

 

Roord Binnenbouw bv, Netherlands


“Format-4 bood voor ons de beste prijs-kwaliteitverhouding. De keuze was dus snel gemaakt.”

 

Tom Cannon, UK


“De freesmachine is fantastisch. Ik hoef me geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de machines en kan me dus volledig op mijn werk concentreren.”

 

Lee Parrott, Reddish Joinery, UK


De precisie van ons Format-4-CNC-bewerkingscentrum is fenomenaal. We hebben nog nooit zo efficiënt kunnen werken.

 

Robert Charles, UK


“Met mijn Format-4 is kwaliteit een evidentie. Ik weet dat het resultaat perfect zal zijn, elke keer opnieuw.”

 

Christophe Ettwiller, France


“Ramen maken is nu kinderspel. Dankzij deze machines wordt mijn bedrijf steeds groter.”

 

Andrew, Malmo Kitchen & Interiors, Sweden


“De machine werkt zelfstandig en moet niet permanent gecontroleerd worden, waardoor we veel tijd voor ander werk hebben.”

 

Edgar Zehler & Michael Buron, ZEBU Manufaktur, Germany


"What is particularly important to us, is the proximity to the service staff. It makes it possible for us to react quickly, without losing any time. We know we always have a reliable partner at our side."

 

Schreinerei Weber, Germany


"Format-4 machines are unbeatable when it comes to the price/performance ratio in comparison with other manufacturers. With Format-4 I have found myself a competent and reliable partner for both machines and service."

 

Carsten Schulz, Germany


"At the end it was the consistent price/performance ratio that convinced me. I have now equipped my entire workshop with machines from Felder and Format-4."

 

Schreinerei andersartig. Hornburg & Thumann, Germany


"FORMAT-4 convinced us with solid machines, full of sophisticated technology and have proven themselves in the past couple of years as a first class partner with reliable and affordable service support. Simply a perfect complete package!"

 

Jürgen Rettenböck, Baierl & Demmelhuber Innenausbau GmbH, Germany


"I really like working with the plan 51. It is easy to use, robust and does exactly what I want. We simply always rely on our Format-4 machines."

 

Bernd Fissmann, Schreinerei Fissmann, Germany


"Met de nieuwe Format-4 c-express 920 classic heb ik de instap in productieve CNC-fabricage eindelijk gerealiseerd. Prijstechnisch aantrekkelijk en weinig plaatsverlies – exact wat ik gezocht heb."

 

Mirco Radecke, D4 Projekt GmbH, Germany


"Als middelgroot standbouwbedrijf met een grote meubelmakerij vinden wij het belangrijk dat wij over goed personeel beschikken, maar ook over professionele en betrouwbare techniek. In de standbouw zijn er extreem drukke periodes die wij alleen op die manier aankunnen. De kantenaanlijmmachine en 5-as CNC van Felder helpen ons hierbij."

 

GK Kaysen, Denmark


"Wij wilden een freesmachine die snel en perfect aan de meest uiteenlopende vereisten aangepast kan worden. Onze keuze voor FORMAT-4 was snel gemaakt."

 

Jose Hernandez, CARPINTERÍA ANGEL HERNÁNDEZ, Spain


"De optimalisatie van het benodigde materiaal, de productietijd en het vereiste personeel is spectaculair, wij zijn heel enthousiast over de Felder Gruppe."

 

Juan Chao, CARPINTERÍA CHAO S.C., Spain


"Het was nog nooit zo eenvoudig voor ons om de kwaliteit te leveren die onze klanten verwachten. Dankzij de hulp en de steun van de Felder-Gruppe werken wij sinds enige tijd uiterst efficiënt met een Format-4 kantenaanlijmmachine perfect 608."

 

Maxime Lionneton, Groupe TRIGANO VDL, France


"De beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt! De keuze was snel gemaakt."

 

Bouwbedrijf Ton Brasser, Netherlands


"Het was een grote stap voor ons, maar door de flexibiliteit en de snelheid waarmee we nu produceren, hebben wij vanaf de eerste dag heel wat tijd bespaard."

 

Westra-interieur, Netherlands


"De Format-4 machines passen perfect bij onze designmeubels. De hoge kwaliteit van onze producten is vergelijkbaar met de hoge kwaliteit van de machines en service bij Felder."

 

Bernhard & Dirk Moormann, Germany


"Vooraleer we op Format-4 overgeschakeld zijn, kostte de productie van ramen veel tijd en energie. Nu gaat alles sneller, properder en efficiënter - wij krijgen meer gedaan in dezelfde tijd. "

 

Christian Oppel, Fa. Bussmann, Germany


"Wij wilden een machine die eenvoudig te programmeren is en waarmee elke medewerker overweg kan. De Format-4 oplossing met machine én software van Felder voldoet helemaal aan deze vereisten."

 

Erkan Yavuz Mobilya, Turkey


"In our hard work concept, our H24L has been a key solution to our production. Almost all special designs, special productions has been planned and manufactured by this machine."

 

Güral Ahşap, Turkey


"We solved plenty of our problems in window profiles with our new Format-4 profil 45."

 

Usama Kabbani, Closets Concept, Saudi Arabia


"Thanks to our local dealer and the quality of the machines from FORMAT-4 we can take on every project and guarantee to our customers that we will complete them on time."

 

Tadeusz Kędzierski, Poland


"Ich investierte in eine Format-4 profit H20 um meine Wettbewerbsfähigkeit auf dem Markt zu erhöhen und Effizienz und Qualität zu steigern. Seit über einem Jahr arbeite ich nun bereits auf einem völlig neuen Niveau. Bei Felder schätze ich zudem die familiäre Atmosphäre und Professionalität der Berater."

 

Artur Janik, Poland


"Preis und Leistung passen einfach zusammen und haben mich überzeugt. Ich vertraue der Marke und den Beratern. Die Programmierung ist einfach und schnell zu lernen – Ein echter Gewinn!"

 

Sławomir Michalczyk, Poland


"Ich wollte die Qualität meiner Produkte verbessern und entschied mich für die Plattensäge aus dem Hause Felder, die mir exakte Genauigkeit und hohe Schnittgeschwindigkeit gewährleistet. Gute Beratung und schneller Support ergänzen das tolle Gesamtpaket."

 

Piotr Grochowski, Poland


"Das CNC-Bearbeitungszentrum profit H20 ist das Highlight in meiner Werkstatt. Qualität und Zuverlässigkeit sowie der professionelle Berater haben mich einfach überzeugt."

 

Józef Zambrzycki, Poland


"Preis, Qualität und einfache Programmierung haben mich überzeugt. Im täglichen Betrieb ist auch die Telefonhotline ein echter Pluspunkt."

 

Marcin Kuć, Poland


"Die Entscheidung für das profit H10 CNC-Bearbeitungszentrum aus dem Hause Felder war einfach. Das große Arbeitsfeld, die einzigartige Verarbeitungsqualität und ein gutes Preis-Leistungs-Verhältnis waren beeindruckend. Kompetente Beratung, professionelle Schulung und ein guter Service komplettieren das tolle Rundum-Paket."

 

Krzysztof Fikus, Poland


"Ich habe mehrere Maschinen aus dem Hause Felder. Zuletzt habe ich in eine Kantenanleimmaschine investiert und bin begeistert. Zuverlässige Funktion, hochwertige Ergebnisse und die unkomplizierte Handhabung sind absolute Highlights und erleichtern meine Arbeit wesentlich."

 

Schreinerei Spazierer, Deutschland


"Die kappa hat unsere Produktion auf ein völlig neues Niveau gehoben. Produktivität und Effizienz sind einfach fantastisch!"

 

Schreinerei Erform, Deutschland


"FORMAT-4 hat unsere speziellen Anforderungen als Großbetrieb sofort verstanden und uns ein passendes Maschinenkonzept zusammengestellt. Perfekte Betreuung von Anfang an."

 

Möbelmanufaktur Goertz, Deutschland


"Format-4 ist ein echter Familienbetrieb und gleichzeitig einer der modernsten Maschinenhersteller Europas mit perfektem Rundum-Service. Ich bekomme alles aus einer Hand und direkt vom Hersteller – Das ist unbezahlbar."

 

Sandalyeci A.S. , Türkei


"Die Oberfläche der Werkstücke ist wirklich unglaublich!"

 

Akaal LTD, England


"Wir wollten perfekte Oberflächen produzieren und genau das können wir jetzt."

 

Erkan Yavuz Mobilya, Türkei


"Die Entscheidung für Format-4 war goldrichtig und war ausschlaggebend für unseren Erfolg."

 

Michal Žák, Tschechien


"Die Format-4 Fräse ist zuverlässig und genau. Meine Format-4 überzeugt mich jeden Tag aufs Neue!"

 

Famille Odinot, Frankreich


"Die Format-4 Kappa 550 ist ideal für massive Scheidearbeiten"

 

RMT REKLAM, Türkei


"Wir haben uns für eine kappa 550 e-motion entschieden, weil es neben dem exzellenten Service von unserem lokalen Händler keine Kreissäge auf dem Markt gibt, die so vielseitig ist. Die Maschinenausstattung kombiniert mit der Schnitthöhe von 200 mm und die genaue Steuereinheit ist einzigartig."

 

Tookachoob, Iran


"Wir haben unsere Profit H22 im Jahr 2010 installiert und waren so zufrieden, dass wir im Jahr 2015 eine H08 hinzugefügt haben. Mit 18 Ausstellungsräumen im ganzen Iran produzieren wir eine große Anzahl von Teilen pro Tag. Unsere Format-4-Maschine war in der Vergangenheit sehr zuverlässig."

 

Joel Bastard-Rosset, Frankreich


"Ich habe meine erste Felder-Fräsmaschine 2008 gekauft und habe seither all meine alten Holzbearbeitungsmaschinen durch Felder-Maschinen ersetzt. Mein letzter Kauf war eine Format-4 profil 45 Fräsmaschine. Die Maschinen aus dem Hause Felder sind so durchdacht, dass sie für jeden Anwender geeignet sind."

 

Pep Aguilera, FUSTERIA AGUILERA, RUBÍ, Spanien


"Schon nach zwei Jahren konnten wir auf eine Kreissäge-Fräsmaschine und eine Abricht-Dickenhobelmaschine von Felder und Format-4 aufrüsten. Die Felder Gruppe hat uns bei der Umrüstung tatkräftig unterstützt und bestens beraten“

 

Adolfo, IMFASA, ZARAGOZA, Spanien


„Wir arbeiten mit sehr hartem und teurem Material und brauchen eine Maschine, die uns ohne Fehler und mit höchster Präzision ans Ziel führt. Wir haben nicht nur eine Menge Produktionskosten gespart, sondern sind auch sehr zufrieden mit der persönlichen Beratung und dem technischen Support – Die Firma Felder begleitet uns jederzeit!“

 

Miguel Angel Camarena, Spanien


„Der Service der Mitarbeiter, die Aufmerksamkeit, die wir seit jeher erhalten haben, aber vor allem die neue Technologie der Felder Gruppe ist einfach unschlagbar!“

 

Francesc Delgado, Spanien


"Wir haben eine kleine Werkstatt und suchten eine Maschine, mit der wir auf kleinstem Raum produzieren können würden. Wir haben mit mehreren Marken gesprochen, aber die c-express 920 von FORMAT-4 hat uns eigentlich sofort überzeugt. Die Vorzüge sind ideal für unsere Möbelproduktion und die Software ist sehr intuitiv und einfach zu bedienen. Schon nach der ersten Woche konnten wir produktiv fertigen. Mit der einfachen Software F4 Design können wir Schränke in 3D entwerfen und mit einem Klick an die Maschine schicken. Der Kundendienst von Felder begleitete uns zuverlässig und unkompliziert. Wir sind sehr glücklich mit unserer Entscheidung."

 

Juan Cabañas, Spanien


„Der gute Ruf der Firma war ausschlaggebend für unsere Entscheidung, in Felder- und Format-4-Maschinen zu investieren.“

 

Steve Duck’s Integral Collections ltd, Großbritannien


"Felder bietet eine extrem breite Palette an Holzbearbeitungsmaschinen. Angefangen von platzsparenden Kombilösungen sind bis nach oben eigentlich keine Grenzen gesetzt. Felder hat unseren Horizont erweitert, wir können produzieren, was auch immer wir wollen. Wir sind Schritt für Schritt mit Felder gegangen und mit jeder Investition wurde unser Leben leichter"

 

JSD-Woods, Netherlands


"Als Töchter eines unabhängigen Schreiners lernten wir von klein auf das Handwerk des Möbelherstellers. Heute entwerfen und produzieren wir Möbel aller Art, von kleinen Beistelltischen über Kästen bis hin zu Wandschränken mit sechs Metern Länge. Wir vertrauen bei unserer Arbeit auf eine kappa 550 x-motion, eine Felder AD 941 mit Silent-POWER Spiralmesser-Hobelwelle und ein RL 200 Reinluft-Absauggerät. Die Maschinen wurden termingenau und schnell geliefert und montiert. Seitdem arbeiten wir mit großer Freude und absoluter Präzision. Wir sind glücklich über die Entscheidung für die Felder Gruppe und freuen uns auf eine lange Partnerschaft."

 

VPK Joinery Ltd, UK


"Wir kauften die profit H22, damit wir Platten- und Türsets fertigen konnten. Durch die CNC-Schulung, die wir von Felder erhalten haben, können wir jetzt und noch viel mehr produzieren! Am Ende unserer vier Tage Schulung kannten wir die Maschinen auswendig und wussten genau, wie wir ihr Potential optimal nutzen können."

 

The Living Kitchen, Netherlands


"Als je een top product wilt maken op een hoogwaardige en efficiënte wijze dan is een Format4 CNC machine de aangewezen weg, Van de Kooi freest zijn keukenpanelen perfect op maat, boort de gewenste patronen en zet de machine tevens in voor horizontaal freeswerk, profileren en het schuren van zijn panelen. De machine is uitgerust met een 4e as (zgn. C-as) en dit stelt hem in staat al zijn gewenste bewerkingen uit te kunnen voeren. Ook kan hij de machine die is uitgerust met een meelopende wisselaar perfect inzetten voor pendel bediening. Zo gevraagd geeft Paul aan dat hij een goede koop hiermee heeft gedaan en er zeer tevreden over is, hij kan het een ieder aanraden"

 

New Bois Agencement, Frankreich


"Die einfache Handhabung, die Robustheit der Maschinen sowie deren Präzision und Zuverlässigkeit lassen keine Zweifel an der Entscheidung für die Felder Gruppe. Diese Maschinen sparen uns Zeit und Geld. Die hohe Qualität unserer Produkte für private und gewerbliche Kunden ist unser Markenzeichen geworden."

 

airleben GmbH, Deutschland


"An unserem Kunststoff-Standort in Gerichshain haben wir in die Optimierung und Effizienssteigerung unserer Produktion investiert. Die CNC gestützte Fräsmaschine optimiert unser Arbeitsabläufe enorm, denn sie ist schneller im Zuschnitt der Formteile und nutzt die Werkstoffplatten besser aus. Das erspart uns Zeit sowie Material und unsere Kollegen können nun effektiver arbeiten"

 

Miniatour, Iran


„Mit unserer Format-4 CNC-Maschine erzielen wir perfekte Ergebnisse in der Holzbearbeitung und sparen Zeit“

 

Mr. Sarvana - Citizen Industrie, Indien


"Mit der Format-4 c-express 920 erhalten wir hervorragende Ergebnisse! Das Service-Backup war ebenfalls lobenswert. Wir würden die FELDER Maschinen auf jeden Fall weiterempfehlen"

 

Mr. Rajesh Sharma - Kalatmak Spatial Systems, Indien


"In den letzten 4 Jahren haben wir unser Produktionsniveau verdoppelt. Mit unseren Expansionsplänen wird FELDER immer unsere erste Wahl sein"

 

Mr. Raghuram & Mr.Venugopal, Indien


"Die Format4 Maschine ist der Höhepunkt unserer Werkstatt. Die Qualität der Maschine & die Zuverlässigkeit im Service sowie professionelle Beratung überzeugten uns."

 

Wendelin Krismer, Fiss, Austria


"Met de performance en de mogelijkheden van de CNC-machine heb ik mijn concurrentiële en productieve grenzen van mijn meubelmakerij verlegd."

 

Walter Heußlein, Germany


"Een hogere omzet, betere kwaliteit en meer opbrengst met hetzelfde aantal medewerkers - met CNC ga ik een positieve toekomst tegemoet."

 

Schreinerei Epp, Germany


"Van bij het eerste gesprek tot bij de opstelling van de machine en de eerste werkfases, en zelfs bij de keuze van de juiste gereedschappen werden we bijgestaan door competente Format-4 -adviseurs en -techniekers. Het voordeel wanneer de software en de machine beide afkomstig zijn van dezelfde aanbieder is dat er geen sprake kan zijn van excuses: voor een optimale productiviteit moeten de CNC-machine en de software probleemloos samen kunnen werken!"