Format-4 - een portret

Welkom bij Format-4!

De houtbewerkingsmachines voor ambacht, bedrijven en industrie van Felder-Group uit Hall in Tirol behoren tot de beste ter wereld.

Medewerkers in 72 landen en meer dan 200 verkoop- en servicepunten verspreiden deze visie onder het motto “Alles uit één hand” over de hele wereld. Hoewel de globale uitdagingen steeds groter worden, blijven wij vasthouden aan kwaliteit en precisie uit Oostenrijk. Talrijke internationale onderscheidingen zoals de Beierse Staatsprijs, de IF-Design-Award of de Adolf Loos-prijs getuigen van onze hartstocht en bevestigen ons in ons streven de beste houtbewerkingsmachines te bouwen.

Met de merken Felder, Format-4 en Hammer slagen wij erin om aan de uiterst individuele eisen van ambacht, bedrijven en industrie te voldoen zonder compromissen te sluiten.

Format-4 - competentie zonder compromissen voor de hoogste eisen. Het premium-merk van de Felder-Group voldoet sinds 2001 aan de hoogste eisen van professionele gebruikers uit de ambacht, de bedrijfswereld en de industrie. Met indrukwekkende detailoplossingen, vele innovaties en patenten, een maximaal bedieningscomfort en perfecte nauwkeurigheid zorgt Format-4 voor een buitengewoon succesverhaal. Perfect advies, machineconfiguratie op maat, alsook levering, montage en service. Format-4 biedt een uitgebreid pakket van topklasse.